Tag Archive for: ablak

Lista ablakok szűrése

A korábbiakban már írtunk arról, hogy a Symbol Ügyvitelben különböző listákat tudunk megtekinteni a rögzített adatok alapján, és hogy ezeket a listákat hogyan tudjuk testre szabni. Jelen bejegyzés fő témája a listák adatainak szűrése lesz, részletezzük, hogy milyen feltételek alapján tudunk egy adott listát kialakítani.

Lista ablakok

Az adatbeviteli ablakokon kívül különböző listaablakok segítségével meg tudjuk jeleníteni a számlázó és készletkezelő rendszerünkben rögzített információkat, ilyen listaablak például a Számlák listája, Vevők listája, Termékek listája és még sorolhatnánk napestig. Ezeknek a listaablakoknak a sajátosságairól szól a következő bejegyzés.

Adatbeviteli ablakok

A következő bejegyzésben a számlázó és készletkezelő rendszereinkben található adatbeviteli ablakok sajátosságait részletezzük. Ezek az adatbeviteli ablakok azok, melyekben a kitöltött információk mentés után rögzülnek a Symbol Ügyvitelben, és utána már listákban is megjeleníthetőek a lista ablakok segítségével, melyeknek külön bejegyzést szentelünk.