Program frissítése

Rendkívül szorgalmas fejlesztő csapattal rendelkezünk, ennek köszönhetően a Symbol Ügyvitelben meghatározott időközönként új verziók jelennek meg, melyek számos fejlesztést tartalmaznak az esetleges hibajavítások mellett. Jelen bejegyzésben az új verziókra való frissítés lépéseit írjuk le részletesen. Fontos tudni, hogy csak az éles verziók frissíthetőek ilyen módon, a DEMO verziók frissítésére nincs lehetőség. Az ő esetükben érdemes honlapunkról a legújabb DEMO verziót letölteni.

Első lépésként az új verziók megjelenésekor értesítést kapunk a programban.

Erre az értesítésre kattintva, vagy a programban a Súgó menüben a Programfrissítés keresése menüponttal kezdeményezhetjük a frissítést a beépített letöltő segítségével. Ez érvényes mind a hibajavító, mind az új verziókra is.

A Letöltés indítása gomb megnyomására elindul a frissítés letöltése.

A letöltés után a következő képernyőre érkezünk:

Itt a Program bezárása és a telepítő indítása gomb megnyomására elindul a frissítés telepítése.

Itt a program még egyszer rákérdez a bezárására.

A program bezárása után elindul a telepítő, itt a Program frissítése gomb megnyomásával tudunk továbblépni. Ekkor lezajlik a telepítés.

 Amikor a telepítési műveletek befejeződtek, a rendszer még rákérdez biztonsági mentés létrehozására. Ezt érdemes minden esetben megtenni a későbbi problémák elkerülése kedvéért.

1 válasz

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] másképp alakul, hiszen több felhasználóról, nagyobb adatbázisról beszélünk. Ilyenkor a Program frissítése bejegyzésben leírtakon kívül az alábbi lépéseket kell […]

A hozzászólások nincsenek engedélyezve.