Kiegészítő modulok

A dobozos programváltozatok (Standard, Office és Professional) bővítési lehetőségei

A Symbol Ügyvitel programváltozatok mindegyike egy alaprendszerből és a hozzá opcionálisan választható modulokból épül fel. Az alaprendszerek is teljes értékű ügyviteli alkalmazások, de a modulokkal azok képességei tovább bővíthetőek. A modulok hatására új menüpontok jelennek meg a főképernyőn és kiegészítő funkciók lesznek láthatóak a beviteli ablakokon. A modulok hatására a listák adattartalma, szűrési lehetőségeik is bővülhetnek.

Önnek lehetősége van ésszerűen és költséghatékonyan kiválasztani a cégére jellemző, aktuálisan szükséges bővítő modulokat. A modulok egy már használatban lévő programhoz később is hozzákapcsolhatóak, ehhez csak egy új, a modult is tartalmazó termékkulcsra van szüksége.

Árajánlat

A modul segítségével készíthet vevői részére árajánlatot és szállítói ajánlatkérőt. Az árajánlatok összeállításánál számos dolgot paraméterezhet. Az árajánlaton szereplő tételeket csoportokba rendezheti, valamint megadhatja, hogy a termékekről milyen információk jelenjenek meg (pl.: kép, termék tulajdonságok, megjegyzés, stb.).

Az árajánlat több mint egy sima táblázat! Az árajánlatok majdnem olyanok lesznek, mintha szövegszerkesztővel készítette volna őket.

De az állandó dokumentum másolás helyett ügyviteli rendszere segít Önnek abban, hogy a megfelelő terméket az éppen aktuális áron ajánlja ki (leendő) ügyfele részére. A termékekhez képet és egyéb marketing anyagot jeleníthet meg. Az árajánlatot soha nem egy cégnek küldi, mindig egy személy a címzettje. Szólítsa meg Őt személyesen, címezze neki az árajánlatot, küldje el neki közvetlenül e-mailben!

A modul segítségével küldhet szállítóinak is ajánlatkérőt közvetlenül a Symbol ügyvitelből e-mailben, amelyen az Önt érdeklő termékeket és mennyiségeket tüntetheti fel. Már ezen a szinten is támogatjuk a szállítói, beszerzési oldalt.

Standard
Office

Professional tartalmazza

Standard
Office
Professional

Szerződés

A szerződések segítségével nyilvántarthatja partnereivel kötött megállapodásait, szerződéseit, azok érvényességi idejét és az egységárakat. Használhatja a szerződéseket arra, hogy a partnerei számára a szerződésben szereplő termékeket mindig adott áron értékesítse, illetve arra is, hogy az időszakos rendszerességgel számlázandó szolgáltatásokat és termékeket egyben kezelje és a szerződéses számlákat ne felejtse el kiállítani.

Például: a havi átalánydíjas szolgáltatásokat számlázza ki szerződések segítségével úgy, hogy rendszeresen ismétlődő időpontokat állít be a rendszerben! Beállíthat konkrét napokat, de heurisztikus értékeket is, mint hó utolsó napja, utolsó péntek, stb. A rendszer a megadott napon figyelmeztetni fogja a számlázandó tételekre.

A rendszeres bizonylatolás számlával, de akár díjbekérő (proforma) kiküldésével is meg tud valósulni.

Házipénztár, bank és kiegyenlítés

A modul használatával Ön nem csak különböző bankszámlaszámát tüntetheti fel a bizonylatokon, de rögzítheti bankbizonylatait, házipénztár bizonylatait. De ezek az adatok azonnal ki is egyenlítik átutalásos vagy készpénzes számláit, díjbekérőit. Készpénzes számláihoz automatikusan el is készülhetnek a kinyomtatott házipénztár bizonylatok.

Rendszereinkben minden korlátlan! Korlátlan számú házipénztárt kezelhet, különböző számlatömbjeihez különböző pénztárakat adhat meg és kezelheti a dolgozói pénztárakat is. Ezek segítségével pontosan nyomon követheti, hogy dolgozóinak mennyi céges pénz van a zsebében. Forintra pontosan elszámoltathat mindenkit, akinek a cég pénzéhez hozzáférése van. A pénztárzárás funkcióval Ön egy teljes értékű, integrált házipénztár programot kap!

Standard
Office
Professional

Standard
Office
Professional

Fizetési felszólítás

Előfordul, hogy vevője nem fizeti ki időben díjbekérőit, számláit? A modul segítségével a késedelmes számlák és díjbekérők alapján, a beépített szövegszerkesztővel összeállított formátumú és szövegezésű hivatalos iratot küldhet vevőinek. A felszólítani kívánt számlákat Ön választhatja ki, ezzel is lehetőséget biztosítva, hogy csak a valóban nagy összegű számlákkal kapcsolatban figyelmeztessük a partnert. A rendszer nyilvántartja, hogy mely számlával kapcsolatban hány alkalommal küldtünk már fizetési felszólítást. Így az ismétlődő felszólítás már nyomatékosabb szövegezéssel kerül kiküldésre.

Előfordul, hogy maga a vevő kér egy elszámolást pénzügyi helyzetéről. Az egyenlegközlő segítségével tájékoztathatja partnereit fennálló tartozásaikról, túlfizetéseikről még a lejárati határidő előtt.