Symbol

Vállalatirányítási rendszer

Egyszerűen használható egyedi igényeire igazított vállalatirányítási rendszer professzionális háttértámogatással

Tesztrendszer igénylés

Enterprise

SCROLL

Symbol Vállalatirányítási
rendszer

Tesztrendszer igénylés

 • Bejövő rendelés feldolgozása

  Naponta több ezer megrendelést is fel fog tudni dolgozni, mert  automatizáltuk a bejövő rendelések kezelését a beszerzéstől a kiszámlázásig

 • Beszerzés + Logisztika

  Kapcsolat az értékesítői és a beszerzési oldal között. Beszerzési folyamatokat kezelhetünk, az igény megjelenésétől a beszerzett termék átvételéig

 • Komissió + Csomagküldés

  A komissiózás is lehet egyszerű, nincs több hibafaktor, a rendszer automiatizmusának köszönhetően felére redukálhatja adminisztrációs terheit

 • Értékesítés, Számlázás + Pénzügy

  Hatékony eszközt adunk, mely rendelkezik minden olyan funkcióval, amely szükséges cége napi operatív működéséhez

 • Ügyfélkezelés CRM

  Ügyfélkapcsolatok megfelelő kezelésével kiemelkedő bevételekre tehet szert. A CRM egy olyan rendszer, ami egyszerűvé és hatékonnyá teszi értékesítését.

 • Vezetői információs rendszer

  Lássa objektíven cége pillanatnyi helyzetét,  kontrolling és döntéstámogatási megoldásaink ebben segítik vállalkozása működését.

A Symbol Enterprise
egy modulokból felépülő vállalatirányítási rendszer

Vállalatirányítási rendszerünk megoldást kínál a termelés, a logisztika, a készletkezelés, az értékesítés, az emberi erőforrás gazdálkodás és a pénzügyi elszámolás tranzakcióinak valós idejű, egységes és integrált kezelésére. Enterprise rendszerünk funkcionális szemléletű, modulokból épül fel, melyek megfeleltethetőek a vállalat egyes területeinek, önálló egységeinek. A rendszer feladata egyrészt a vállalatnál felmerülő tranzakciók kezelése, másrészt a vezetők számára precíz, naprakész információk nyújtása a tárolt vállalati adattömegből. A vállalati tevékenység profitábilis működtetéséhez és menedzseléséhez hatékony támogatást nyújt, s ezáltal csökkenthetők  a szervezet működési költségei. Célja, hogy javuljon a belső integráció, az információáramlás és az együttműködés. Ennek révén jobb döntések és magasabb színvonalú szervezeti teljesítmények érhetőek el, ami tükröződik a vevőkör elégedettségében és a vállalat eredményességében, a profitban.

Alapértelmezett funkciók

Árajánlat

A modul segítségével készíthet vevői részére árajánlatot és szállítói ajánlatkérőt. Az árajánlatok összeállításánál számos dolgot paraméterezhet. Az árajánlaton szereplő tételeket csoportokba rendezheti, valamint megadhatja, hogy a termékekről milyen információk jelenjenek meg (pl.: kép, termék tulajdonságok, megjegyzés stb.). Árajánlataink formátuma olyan, mintha szövegszerkesztővel készült volna. De az adatokat nem Önnek kell másolással és beillesztéssel megkomponálni. A rendszer megteszi ezt Ön helyett. Küldhet szállítóinak ajánlatkérőt közvetlenül a Symbol ügyvitelből e-mailben, amelyen az Önt érdeklő termékeket és mennyiségeket tüntetheti fel.

Egyedi mezők

A termékhez, vevőhöz egyedi mezők definiálhatók. Az egyedi mezők elnevezése, adattípusa a  felhasználó által szabályozható. Egyszerű adatmezők kezelésén túl saját törzsből kitölthető adatok is definiálhatók. A minden mezőre megadható, hogy keresési szűrőfeltételekben szerepeljen-e, illetve, hogy a listákon megjelenjen.

Egyenlegközlő

A modul segítségével a késedelmes számlák alapján, a beépített szövegszerkesztővel összeállított formátumú és szövegezésű hivatalos iratot küldhet vevőinek. Az egyenlegközlő segítségével pedig tájékoztathatja partnereit fennálló tartozásaikról, túlfizetéseikről még a lejárati határidő előtt. Gondoljon csak bele, hogy már 50 vevő és évi 100 számla esetén milyen terheket ró a számlakezelő munkatársra egy-egy vevő kintlévőségének összesítése és a felszólítás megfogalmazása!

Gyári szám kezelés

A termékre vonatkozó készletinformáció sok esetben nem elegendő. Gyári számmal rendelkező termékek esetén tudni szeretnénk, hogy melyik példány mikor került beszerzésre, melyik raktáramban van/volt és mikor, kinek adtam el. Ennek papír alapú vagy Excel-es vezetése mostantól a múlté!
A Symbol Ügyvitel rendszer gyári szám modulja azt a célt szolgálja, hogy minden gyári számos termékhez tartozó készletmozgás precízen nyomon követhető legyen.

Beszerzésnél, gyártásnál, értékesítésnél, raktárközi mozgásoknál és mindenhol, ahol egy termék konkrét példányát szeretnénk kezelni lehetőség van kötelező gyári szám megadása. Pont annyi gyári számot kell megadni vagy kiválasztani egy listából, ahány terméket bevételezünk vagy értékesítünk. Hiszen így precíz a készlet!

Cégünkre jellemző módon nem csak a gyári számok szöveges megjelenítése a cél, hanem ennél egy kicsivel több. A gyári számok a készletmozgató bizonylatokon, tétel szinten megjelennek, a garancialevélen tételesen feltüntetésre kerülnek. Azonban ami igazán fontos, könnyen lekérdezhető nyilvántartást vezet a rendszer arról, hogy melyik gyári szám található meg jelenleg a raktárakban. Természetesen egy gyári szám története is lekérdezhető rendszerünkkel, így visszakereshető, melyik gyári számmal, mi történt. Még akkor is, ha egy gyári szám több alkalommal fordul meg nálunk, például egy év elteltével, mint használt termék újra megjelenik nálunk.

Készletmozgató bizonylataink tételes listája – amely a könyvelők kedvence – szintén tartalmazza a gyári számokat is. Így minden lekérdezés precíz és pontos marad. Rendszerünk lehetőséget biztosít arra is, hogy a gyártás során előállított termékeinek Ön adjon gyári számot. Ehhez a beépített gyári szám generátor minden segítséget megad.

Enterprise rendszerünk gyári szám kezelése még többet tartalmaz. Valódi egyed kezeléssel rendelkezik, termék gyári számonként más-más árat adhat termékeinek. Ezáltal például egy használt termékpéldányt adhat fél áron, egy speciális kiegészítőkkel ellátott példányt pedig 30%-os felárral értékesíthet. Nem csak Ön, hanem kollégái is, mert ezt sem kell fejben tartania!

Gyártás és selejtezés

Az értékesítési és beszerzési bizonylatok segítségével megvalósított készletkezelést tovább bővítheti. Lehetősége van nyersanyagok raktárból történő felhasználásával késztermékeket előállítani és készletre venni. A termékekhez rögzített darabjegyzék segítségével csak az előállítandó késztermékek mennyiségét kell megadnia, a szükséges nyersanyagokat a rendszer automatikusan kiszámolja, és a mennyiségeket ellenőrzi.

Selejtezés használatával jogszabályilag is helyes módon bizonylatozhatja a gyártás illetve szétszerelés (vagy egyéb esemény) során használhatatlanná vált termékeit.

Gyűjtőtermék

A gyűjtő termékek segítségével az alapvetően azonos, de néhány tulajdonságban különböző (pl. szín, méret) termékek foghatók össze. A gyűjtő termék egy virtuális termék, készlete nincs, nem értékesíthető, nem beszerezhető viszont alkalmas arra, hogy a hozzá rendelt termékeket összefogja.

Pl.: ruházati termékek esetén általános, hogy egy azonos termék különböző színekben, méretekben érhető el. Itt hasznos lehet egy gyűjtő termék felvétele pl. pulóver és ehhez a gyűjtőhöz hozzárendelni a konkrét termékeket: pulóver piros S méret, pulóver kék L méret stb.

A gyűjtő termék segítségével így kimutathatóvá válik az összes pulóver forgalma, meg tudjuk mondani a raktáron lévő összes pulóver készletét stb. A gyűjtő termék lényegében egy termékcsoportosítási lehetőség, viszont nagyobb rugalmasságot biztosít, mint a hagyományos termékcsoportosítás.

Házipénztár

A modul használatával Ön nem csak bankszámlaszámát tüntetheti fel a bizonylatokon, de rögzítheti bankbizonylatait, házipénztár bizonylatait, sőt ezek az adatok azonnal ki is egyenlítik átutalásos vagy készpénzes számláit, díjbekérőit (proforma).

Rendszereinkben minden korlátlan! Korlátlan számú házipénztárt kezelhet, különböző számlatömbjeihez különböző pénztárakat adhat meg. A pénztárzárás funkcióval Ön egy teljes értékű házipénztár programot kap! Sőt, a piac házipénztár programjain túlmutatva devizás pénztárainak készletértékét FIFO és mérlegelt átlagár szerint is kimutathatja. Ha Önnek ez nem mond semmit, kérdezze meg könyvelőjét! Túlfizetés vagy részfizetés esetén a szoftver figyelmezteti! Készpénzes számláihoz automatikusan elkészülhetnek a házipénztár bizonylatok.

Intelligens bankszámla választó funkciónknak köszönhetően Ön a saját bankszámlái közül azt a bankszámlaszámát tudja feltüntetni a bizonylaton, amilyen banknál a vevőnek is van számlája. Így gyorsabb az utalás és mindez automatikus!

Környezetvédelmi termékdíj

A csomagoló anyagokról vezetett kötelező nyilvántartás automatikussá válik. Készletkezelő rendszereinkhez elérhető a Környezetvédelmi termékdíj modul. Törvényi előírás, hogy a környezetvédelmi termékdíjat fizetni kell és fel kell tüntetni a számlán. Miért ne lehetne ez automatikus? A Symbol Ügyvitel rendszerrel most az.

A KT kódok cégre szabott szabályrendszerét beállítva, a KT kódokat termékekhez rendelve automatikusan feltüntetésre kerül a számlán a bruttó árban foglalt környezetvédelmi termékdíj. Ez hagyományos esetben számlánként akár 3-15 percet is igénybe venne. De most már egyszerűen megoldható. Kapcsolja be számlatömbönként, hogy a környezetvédelmi termékdíj feltüntetésre kerüljön-e a számlán és nyugodtan dőljön hátra, hiszen minden kötelezettségének eleget tett. Amikor bevallásra kerül a sor, exportálja vagy nyomtassa ki a környezetvédelmi termékdíjak tételes listáját, amelyen KT kódonként (is) csoportosítva megtalálja a szükséges információkat.

A környezetvédelmi termékdíj törvényi szabályozása 2012. január 1-én megváltozott. Szoftverünk új verziója úgy felel meg a hatályos jogszabályi követelményeknek, hogy a meglévő termékdíj beállítások nem vesznek el, nem kell őket újra rögzíteni. Amennyiben szükséges, bővíteni lehet azokat.

Környezetvédelmi termékdíj

Partnerkapcsolatok

Partnerkapcsolatok nyilvántartásával nem lesz elmulasztott üzlete. A vevők és szállítók kapcsolattartóit a velük folytatott telefonbeszélgetések, e-mail üzenetek és találkozók adatait rögzítheti. A visszakereshetőség mellett előnyt jelent, hogy azonnal rögzítheti, milyen további teendői vannak az üzleti-, értékesítési folyamat befejezéséig Önnek vagy egy másik kollégának

A teendőket saját magához is feljegyezheti vagy más kollégáknak is kioszthatja. A kiosztott teendők emlékeztetőként a rendszerbe kerülnek, azok határidejére a Symbol Ügyvitel figyelmezteti a felhasználókat. Az emlékeztetők és partnerkapcsolatok tetszőleges részletességű naptár nézeten megjeleníthetők.
Lehetősége van partnereihez (vevők vagy szállítók) előre definiált űrlapokat kitölteni. Ezek lehetnek például szerződések, belépési nyilatkozatok. A szöveget megszerkesztheti a beépített szövegszerkesztővel vagy betölthet Word dokumentumokat is.

Számlázási funkciók

 • Korlátlan számú vevő, termék és szolgáltatás, számlatömb kezelése
 • Előleg számlák kezelése
 • Devizás számlázás lehetősége
 • Számla stornó és helyesbítés
 • Vevő, termék és szolgáltatás törzs
 • Számlatömb, több sorszám tartomány
 • Szállítólevél számlázása
 • E-mailben küldhető automatikus bizonylatok
 • Több nyitott ablak, párhuzamos műveletek
 • Számítógépek és felhasználók száma korlátlan
 • A különböző vevők számára eltérő árak kezelése
 • Vevők hitelkeretének, kintlévőségeinek nyomon követése
 • Vevői, szállítói rendelések nyilvántartása, összeállítása
 • ÁFA kimutatás elkészítése
 • Díjbekérő (Proforma) számla
 • Gyűjtőszámla, ÁFA 58§ szerinti számla
 • Hitelkeret beállítás, maximumtartozás vevőnként

Készletkezelési funkciók

 • Raktárankénti és céges készlet
 • Tetszőleges napra vonatkozó készlettörténet (múltbéli és jövőbeni)
 • Bizományos készlet és gyorsított elszámolás
 • Raktári ki/be és raktárközi mozgás, készletkorrekció
 • Profit kimutatás (ELÁBÉ+)
 • FIFO és Mérlegelt átlagár szerinti készletérték
 • Szállítási módok és kedvezmények
 • Fizetési módok és kedvezmények
 • Foglalt készletnyilvántartás
 • Divíziók, projektek kezelése
 • Naprakész készlet mennyiség és érték
 • Grafikusan megjeleníthető készletváltozások, rajta a min/opt/max szintek
 • Korlátlan raktár és bizományos készlet kezelése
 • Felhasználónkénti jogosultsági szintek
 • Korlátlan árlista kezelése
 • Termékekhez kép kezelése
 • Szállítólevél kezelése (vevői, szállítói, bizományos)

Többet nyújt, mint gondolná

Symbol Vállalatirányítási rendszer

Anywhere

Termékportfólió a zsebben

Nincs több “Amint beértem az irodába…” válasz. Hordja magával az Ön által forgalmazott termékeket egy mobileszközön és prezentálja termékei képét, videóját, bármilyen dokumentumát azonnal. Akár egy kávézóban, mobilról azonnal kivetítve vagy a pénztárnál sorban állva.

Vállalatirányítás

Iparágára szabva

Vállalatirányítási rendszerünkbe mindazon folyamatok integrálhatóak, melyek egy vállalat üzletmenetében előfordulhatnak, ide értve a vállalkozás irányításának, a termékek előállításának, illetve azok értékesítésének feladatait is.

Az elindulás kényelmes és nyugodt is lehet Akár átállásról, vagy egy új ERP rendszer kiépítéséről van szó, a leghosszabb, központi esemény a bevezetés. A céget kívülről meg kell ismerni. Több éves rendszer bevezetési tapasztalatainknak köszönhetően egy professzionális vállalatirányítási rendszert 1-3 hónap alatt bevezetünk Cégébe.

Az elindulás kényelmes és nyugodt is lehet

Bevezetés

Nyújtunk

Többet

Anywhere

Termékportfólió a zsebben

Nincs több “Amint beértem az irodába…” válasz. Hordja magával az Ön által forgalmazott termékeket egy mobileszközön és prezentálja termékei képét, videóját, bármilyen dokumentumát azonnal. Akár egy kávézóban, mobilról azonnal kivetítve vagy a pénztárnál sorban állva.

Vállalatirányítás

Iparágára szabva

Vállalatirányítási rendszerünkbe mindazon folyamatok integrálhatóak, melyek egy vállalat üzletmenetében előfordulhatnak, ide értve a vállalkozás irányításának, a termékek előállításának, illetve azok értékesítésének feladatait is.

Az elindulás kényelmes és nyugodt is lehet Akár átállásról, vagy egy új ERP rendszer kiépítéséről van szó, a leghosszabb, központi esemény a bevezetés. A céget kívülről meg kell ismerni. Több éves rendszer bevezetési tapasztalatainknak köszönhetően egy professzionális vállalatirányítási rendszert 1-3 hónap alatt bevezetünk Cégébe.

Az elindulás kényelmes és nyugodt is lehet

Bevezetés

ERP Webáruházakhoz

Professzionálisan működő vállalatirányítási
rendszer webáruházához.

Összekapcsolná ügyvitelét webáruházával? Működő megoldást adunk az Ön kezébe! WebSyX általános webáruház kapcsolat segítségével Ön a Symbol Enterprise rendszert saját, tetszőleges típusú webáruházához illesztheti. A WebSyX beépülő modulunk teljes webes számlázó program funkciókkal látja el vállalatirányítási rendszerét. A webáruház minden adminisztrációs lépését az vállalatirányítási rendszerében végezheti el

Részletek

ERP Business

Ahány cég, annyi elvárás…

Innováció & megbízhatóság. Feleljen meg a folyamatosan változó üzleti modellek jelentette kihívásoknak. Állítsa össze teljes modulkínálatunkból igényeire paraméterezett új vállalatirányítási rendszerét.

Tovább a modulokhoz

ERP Kereskedőknek

Lépjen túl a CRM-en

Szeretné optimális szinten tartani készletét, úgy hogy közben biztosítva legyen, hogy minden vevőjének rendelése kiszolgálható? A Symbol ERP Kereskedőknek rendszer segítségével optimalizálhatók a beszerzések. Pontosan összeállíthatók az ügyféligények kiszolgálásához szükséges rendelések. Emellett figyelembe vehetők a különböző készletfeltöltési szintek is.

Részletek

ERP Üzletkötőknek

Üzletkötőkre specializálódott integrált
vállalatirányítási rendszer

Egyszerűség és gyorsaság – ez a jó programok legfontosabb ismérve. Minden érthető és átlátható, a hibázás lehetősége minimális. A szoftver funkciói segítik a felhasználókat abban, hogy minél gyorsabban végezhessék el feladataikat. A kereskedelmi folyamatokat az árajánlattól kezdve a vevői rendelésen át a szállítólevélen legvégül a számlával lezárva a rendszer pontosan nyomon követi, az egymás utáni lépéseket – árajánlat ki lett –e számlázva, vevői rendelést elvittek –e szállítólevélen, szállítólevél ki lett e számlázva, kiegyenlítve – ezeket a folyamatokat precízen nyilvántartjuk!

További részletek

Igényeljen Ingyenes vállalatirányítási rendszer bemutatót

Kérdése van, egyszerűen csak nincs ideje megnézni egyedül a vállalatirányítási rendszerünket? Kérjen ingyenes szoftverbemutatót! Kérésére szakértő kollégánk online vagy budapesti irodánkban bemutatja Önnek Vállalatirányítási megoldásainkat.

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot a szoftverbemutató igényléséhez!

Igényeljen Ingyenes vállalatirányítási rendszer bemutatót

Kérdése van, egyszerűen csak nincs ideje megnézni egyedül a vállalatirányítási rendszerünket? Kérjen ingyenes szoftverbemutatót! Kérésére szakértő kollégánk online vagy budapesti irodánkban bemutatja Önnek Vállalatirányítási megoldásainkat.

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot a szoftverbemutató igényléséhez!