Szállítói rendelés fogalma

A Symbol Ügyvitel lehetőséget nyújt szállítói rendelések kiállítására is számos egyéb bizonylat mellett. A Szállítói rendelésben partnerünk felé jelezhetjük, hogy bizonyos termékeket kívánunk beszerezni tőlük.

Természetesen megadhatunk számos részletet a rendelésünkkel kapcsolatban, például hogy milyen szállítási, illetve fizetési módot kívánunk alkalmazni, milyen szállítási határidőt várunk el szállítónktól.

A rendelés állapotát is jelezhetjük, ezáltal kollégáink látni fogják, hogy visszaigazolta-e már partnerünk az adott rendelést, illetve a rendelt mennyiségből mennyi az, amelynek leszállítását garantálni tudja.

Amennyiben készleteinknél beállítottunk minimum mennyiséget, egy mozdulattal átemelhetjük azokat a termékeket, melyek ezen szint alatt helyezkednek el a mennyiséget illetően.

Amennyiben előzetesen már kértünk tőle árajánlatot az adott termékekre, a szállítói ajánlatkérő tételeit is könnyűszerrel átemelhetjük, illetve ha egy hozzánk beérkezett vevői rendelés alapján válik szükségessé a beszerzés, a vevői rendelés tételei is megjeleníthetőek.

A szállítói rendeléseket listázhatjuk, ha a helyzet úgy hozza visszaigazolttá tehetjük vagy lezárhatjuk őket, sőt korábban lezárt rendelések visszanyitására is van mód.


Kapcsolódó bejegyzések