Pénztár és bank egyenlegek

A Symbol Ügyvitel alapszoftverhez illeszthető a Házipénztár és banki kiegyenlítések kezelését megkönnyítő modul, melynek használata esetén alkalmunk nyílik különböző pénztárakat létrehozni, illetve bankszámláinkon történő mozgásokat kezelni. Ezzel kapcsolatban különböző kimutatásokra is felmerülhet az igény, azaz látni szeretnénk, hogy egyes pénztárak vagy bankszámlák egyenlege hogy alakul az idő múltával. Ehhez nyújt támogatást a Pénztár és bank egyenlegek menüpont.

Az egyenlegeket értelemszerűen a Pénztár és Bank menüben tudjuk elérni. Itt akár adott időintervallumra szűrve tudjuk egyesével, vagy akár összetetten megjeleníteni a különböző pénztárak és bankszámlák egyenlegeit.

A bal oldali szekcióban tudjuk beállítani, hogy mely számlákra vagy pénztárakra vagyunk kíváncsiak. Ezt akár exportálni is tudjuk szükség esetén, illetve a Lista nézet helyett megjeleníthetjük grafikus formában is az információkat.

A grafikont a listához hasonlóan szintén testre tudjuk szabni, illetve igény esetén ki is nyomtatható, amennyiben egy megbeszélésre ilyen formában kell.