Bejelentkezés

Számlázó és készletkezelő rendszereink alkalmasak arra, hogy több felhasználós üzemmódban is működjenek. Ehhez azonban a program indításakor be kell jelentkezni. Így tudja a szoftver a különböző felhasználókat, azok egyéni beállításait, illetve jogosultságait hatékonyan elkülöníteni.

Amennyiben a programnak egyetlen felhasználója van, úgy nincs szükség bejelentkezésre. Ilyenkor a Symbol Ügyvitel ikonjára való kattintás után külső beavatkozás nélkül a rendszer automatikusan elvégzi a háttérműveleteket, szükség esetén frissíti az adatbázist és végül megjelenik a főképernyő.

Ha viszont egynél több felhasználó használja a programot, akkor be kell jelentkezni. Ehhez először a Beállítások / Dolgozók és felhasználók alatt fel kell rögzíteni a felhasználókat.

Ha felvittük az adott dolgozót, megadhatjuk az egyéni beállítások között, hogy mely funkciókhoz férhet hozzá, illetve számos más egyedi beállítást is rögzíthetünk.

Ha az összes dolgozót felrögzítettük a rendszerbe, a következő indításnál már az ikonra való kattintás után hamarosan megjelenik a bejelentkező ablak.

Itt a Felhasználóváltás gombra kattintva tudjuk kiválasztani az adott felhasználót, majd a Jelszót beírva az adott egyedi beállításokkal, jogosultságokkal rendelkező felület jelenik meg.

Így minden dolgozó csak azt látja, amit látnia kell, és olyan keretek között, ahogy neki a legmegfelelőbb. Ezen egyéni beállítások segítségével tudjuk még hatékonyabbá tenni cégünk működését.