Online számla állapotok

NAV online számla beállítása – Symbol Ügyvitel NAV biztos számlázó program

Elkészült a Symbol Ügyvitel és a NAV közötti kommunikáció!

NAV online számla beállítása – Symbol Ügyvitel NAV biztos számlázó program

Bisnode AAA tanúsítványát kaptuk meg

Mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

2015.06.19: Cégünk zárva tart

Cégünk 2015. június 19-én technikai okok miatt zárva tart

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy irodai átalakítási munkálatok miatt az Internet elérésünk korlátozott lesz, amiatt Lehel úti irodánk zárva tart, a telefonos ügyfélszolgálat szünetel. Megértésüket köszönjük!

Symbol Ügyvitel v1.120 – “Livingston”

A nyár kezdetével az ügyfél igények időszaka is beköszöntött. Emiatt verziókiadási terveinket is át kellett ütemeznünk, felgyorsítva az elkészült módosítások közzétételét.

Livingston egy népszerű településnév. Csak az USA-ban 16 települést hívnak Livingstonnak, minden harmadik államban van egy ilyen város, falu. Mi a skóciai Livingston-t választottuk az 1.120-as verzió “címadó” településének. Nyugat-Skócia legnagyobb települése, amelyet a második világháború miatt 1962-ben építettek (újjá). Több kis település köré épült, amelyek 1963-ig nyílt (itthon tanya) településként, főleg mezőgazdasággal foglalkoztak.
2003 áprilisa óta itt találjuk a Sukottorando Nihongo Hoshū Jugyō Kō nevű, skóciai hétvégi japán iskolát is.

szerk: Ternovszky Béla által jegyzett Macskafogó 2-ben is feltűnik egy Livingstone nevű karakter, amelyet David Livingstone, híres Afrika kutatóról mintáztak a film készítői.

Livingston2

A legfontosabb fejlesztések (teljes lista itt):

CashCube pénztárgép verziókövetés
CashCube Light és CashCube Pro pénztárgép V8.

Új szűrő mező a vevői rendelések tömeges számlázásakor
Vevői rendelések tömeges számlázása ablakon most már a fizetési módra is lehet szűrni.

Hierarchikus törzsadatok exportálása
Hierarchikusan rendezett törzsadatok exportálhatóak lettek.

Termék szűrés webes csoportokra
Termékek webes csoportokra való szűrése a kiválasztott csoport minden gyermekcsoportjába tartozó terméket is megjelenít.

Előleg felhasználás üzleti folyamata
Az üzleti folyamat jelzi az előlegszámlák felhasználását.

Számlázott rendelések postakönyvön
Előleggel rendelkező számlázott rendelések is beválaszthatóak postakönyvre.

Termék profit számítás egyedi azonosítók nélkül
Termék profit számításból az egyedi azonosítók kihagyhatóak rendszerbeállítástól függően.

Projektek kódjainak nyomtatása bizonylattételekhez
Bizonylattömbönként beállítható, hogy megjelenjenek-e a tételekhez beállított projektek kódjai.

Kiegyenlítésben felhasznált bizonylat
Kiegyenlítések ablakon most már jelöljük, hogy az aktuális bizonylatot felhasználták-e már kiegyenlítésben.

Merjen szintet lépni, mi álljuk a költséget!

Ügyfeleink sok esetben szeretnének magasabb ügyviteli szintre lépni. Nem csak egy kiegészítő árajánlat-készítő modult vásárolnak, hanem eddigi számlázó programjukat készletkezelőre cserélik. Gyakran előfordul, hogy a kis készletkezelő alkalmazást gyártás-támogató programra cserélik. Sőt az idei év slágere a Symbol Enterprise, egyre többen váltanak!

A magyar KKV cégeknek van hova fejlődniük. Ami jó hír, hogy nálunk van mivel fejlődni! Vadonatúj modulok egész garmadája áll rendelkezésre, és 2014-2015 zászlóshajója a Symbol Enterprise is elérhetővé vált minden ügyfeleink számára.

Nagyobb verzióra lépés esetén eddig is beszámítottuk a korábbi rendszerek árát: a vásárlási időtől függően, az akkori bekerülési ár 25-50%-át jóváírtuk. Nyári akciónk keretében most a jelenlegi rendszer vételárának 100%-át beszámítjuk új, nagyobb tudású rendszere árába.

Merjen lépni és válassza a folyamatosan növekvő cégének megfelelő szintű ügyvitelt!

100 %

Ha 2015. augusztus 31-ig vásárol a jelenleginél nagyobb tudású rendszert, úgy a korábbi rendszerének vételára teljes egészében, 100%-ban beszámításra kerül az új rendszer vételárába: kiszámítható, mert 100%-ban beszámítható!

A részletekkel kapcsolatban keresse értékesítő kollégáinkat a (1) 445-1404-es telefonon vagy az ertekesites@symboltech.hu e-mail címen!

 

2014. ünnepi nyitvatartás

Értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy cégünk 2014-ben az ünnepek alatt az alábbiak szerint tart nyitva:

December 15-19: munkanap

December 22-23: munkanap

December 24-26: ünnepnap

December 29-31: munkaszüneti napok

Január 2: munkaszüneti nap

Első munkanap: 2015. január 5.

December 13-án cégünk irodája zárva

Értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy cégünk 2014. december 13-án zárva tart.

December közepén már mindenki siet, mindenki igyekszik behozni az egész éves lemaradást. Megpróbáljuk úgy ütemezni a tennivalókat, hogy végezzünk velük mire jönnek az ünnepek. Lehetőleg ne maradjon semmi függőben, ne zavarják meg a meghitt pillanatokat ügyes-bajos dolgok!

Ilyenkor mindenkinek jól jön egy plusz nap. Amit az év eltelt 346 napjában nem tudtunk elintézni, amely tervünket ennyi nap alatt nem tudtuk megvalósítani, azt ne ezen a szombaton próbáljuk behozni. Kollégáink emiatt ezen a szombaton az idejüket az ünnepi készülődésnek szentelik. Hétfőn irodánk újra nyitva tart.

Az ügyfélszolgálatra küldött leveleket a kollégák igyekeznek megválaszolni,
kiemelt ügyfeleink szakértő kollégáinkat mobiltelefonjaikon elérhetik.

SÚLY-os változtatások a Symbol Ügyvitelben: EKÁER

A Symbol Ügyvitel kezdeti változatában termékenként már megadhatóak voltak a kiterjedési információk: súly és térfogat. Ezeket a rendszer (integrált rendszerről lévén szó, nem volt nehéz) több helyen használta, számolt vele. A felhasználói igények bővülésével, a program használatának elterjedésével a dimenzió adatok kezelése is bővül.

A súly értéket két részre bontottuk: a jelenlegi súly megmaradt bruttó súlynak és bevezettük a nettó súly fogalmát. A korábbi súly értékek – bruttó, csomagsúlyként – használatosak mindenhol: csomagküldés, szállítólevél/bizonylatok alapértelmezés. De lehetőség van a nettó súly feltüntetésére is és bizonylattömbönként külön állítható a dimenzió/kiterjedés megjelenítési lehetősége.

 

vamzoll

A termék súlyának beállítási lehetősége kényelmi funkció, akár úri luxus is lenne, ha 2015-től nem lennének adóváltozások: az EKÁER (“Elektronikus közúti áruforgalom-ellenőrző rendszer” = az ÁFA ellenőrzés vélt csodafegyvere) megköveteli a hazánk útjain fuvarozott termékek kg pontosságú nyilvántartását, a szállítói bizonylatokon való feltüntetését. A Symbol Ügyvitel már felkészül az EKÁER rendszer használatára. (Info: Dr. Szeiler)

Az adatimport varázsló természetesen kezeli az új adatokat is, emellett a tömeges adatmódosítási funkciók között is szerepel a nettó<->bruttó súly értékeinek másolása, kezelése.

Útnyilvántartás újdonságok

Útnyilvántartás modulunk az elmúlt egy évben nem várt népszerűségnek örvendett. Sok ügyfelünk az integráltsága miatt választotta a megoldást. Az önálló útnyilvántartás programokkal ellentétben a dolgozótörzs integráltsága, a partnertörzs szoros kapcsolata nem csak előny, hanem alapvető elvárás.

A Symbol Ügyvitelben megszokott újítások ebben a modulban is tetten érhetőek: az elmúlt időszakban a Google távolságmeghatározás és a NAV-tól programból letölthető üzemanyagárak mellett nem csak kényelmi, hanem statisztikai adatokkal is bővül(t) a járművek és velük megtett távolságot nyilvántartó modul.

Az induló km állás és a használatba vétel dátuma két fontos adat: Ezek segítségével a gépjármű kora, a megtett km-ek alapján a napi és havi futásteljesítmények kimutathatóak és a vezetőknek pontos információval szolgálnak a járművek terheléséről.

Figyelem! Az ügyviteli rendszerekben nem csak a kötelező adatokat (számlák, pénztárbizonylatok, stb.) érdemes tárolni. A céggel kapcsolatos minden adat jó szolgálatot tesz, amikor információ lesz belőle és ezek alapján döntések születnek a cégben.