Egyedi bővítési lehetőségek

Cége működése túl speciális? Egyedi igényei lennének? Van egy megoldásunk rá.

Esetleg a könyvelőjének kellenek analitikus adatok, egyedi oszlopokkal?

Nem találja azt a kis apróságot?

Minden vállalkozás más. Biztos, hogy a cég működésének egy jelentős része lefedhető a dobozos számlázó és készletkezelő programok általános funkcióival, de minden cégnek megvannak azok az apró, speciális jellemzői, amik általában hiányoznak az általános programokból.

Talán egy speciális kimutatásra van szüksége, vagy egy másik rendszerrel teremtene kapcsolatot? Esetleg a könyvelőjének kellenek analitikus adatok, egyedi oszlopokkal? A megoldás a SyX beépülők rendszere.

A SyX segítségével rendszerét új funkciókkal bővítheti, és olyan működési módokat valósíthat meg, amelyek csak az Ön cégére jellemzőek.

Mik azok a SyX beépülők?

A SyX beépülő technológia egy forradalmian új módszer. A Symbol Ügyvitel rendszert ezáltal nyitottá tesszük. A SyX segítségével rendszerét új funkciókkal bővítheti, és olyan működési módokat valósíthat meg, amelyek csak az Ön cégére jellemzőek. Új menüpontokat hozhat létre, új listákkal bővítheti a rendszert vagy a főképernyőn az Önnek legfontosabb információkat jelenítheti meg. Az ügyfél igényeknek szinte semmi nem szabhat határt.

Kíváncsi a technikai részletekre?
Látogasson el a SyX beépülőkkel foglalkozó portálunkra!

Többi ügyfelünk nem is fogja látni, ha megjelenik egy új kimutatás.

Nem építjük be a Symbol Ügyvitelbe

A piacon elérhető dobozos számlázó, készletkezelő és gyártó alkalmazásokkal ellentétben nem az alaprendszert bővítjük, hanem konkrétan a cégnek készítünk egyedi szoftver-bővítést. Többi ügyfelünk nem is fogja látni (emiatt értetlenül állni), ha megjelenik például egy kimutatás, amely a vevő városának kezdőbetűje szerint ad vevőforgalmi összesítést.

Ha egyedi szoftver-bővítési igényei vannak, vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégáinkkal!