Tag Archive for: woodstock

Symbol Ügyvitel v1.94 “Woodstock”

Ma jelenik meg Symbol Ügyvitel rendszerünk új verziója, amelynek neve Woodstock. Hiszen itt a nyári fesztiválok ideje. Kipihenjük az elmúlt hónapokat és előre pihenünk az év végi hajtásra. Eszünk ágában sincs az irodában dolgozni, valahol messze, egy nagy réten, a barátainkkal szeretnénk az időt mulatni.

[learn_more caption=”Mi ez a woodstocki fesztivál?”] A Woodstocki Zenei és Művészeti Vásár, másképpen Woodstocki Fesztivál, vagy ahogy hirdették: Egy “Vízöntő korszakbeli Előadás: 3 nap a béke és zene” nemzetközi, ingyenes fesztivál volt. A legendás fesztivált White Lake-ben (Bethel város, Sullivan megye, New York, Amerikai Egyesült Államok) tartották egy bizonyos Max Yasgur 600 holdas (~2,4 négyzetkilométer ~240 hektár) farmján 1969. augusztus 15-18. között. Azért Bethelben volt a fesztivál, mert Wallkill városa visszavonta a rendezés jogát. Az esős hétvégén, a szabad ég alatt harminckét előadó és zenekar lépett fel mintegy 500 000 néző előtt. A hatalmas tömeg kétségbe ejtette a hatóságokat, az eredetileg kivezényelt 800 rendőr mellé is erősítést küldtek, de nem volt rá szükség, mert semmilyen botrány vagy rendzavarás nem történt, ami annak is köszönhető, hogy a kábítószer-árusítást is engedélyezték.[/learn_more]

Ha mégis dolgozni kell…

Hagyjuk, hogy a professzionális ügyvitelünk – ha nem is old meg mindent – megkönnyítse a munkánkat. Több fontos fejlesztés is elkészült nyár derekára, a legfontosabbak, a teljesség igénye nélkül:

 

Termék böngésző
Termék böngésző segítségével szabadon lépkedhet a termékek között. A kiválasztott terméket elhelyezheti a kosárban, majd a kosár tartalma alapján tetszőleges kimenő bizonylatot előállíthat.

Garancialevél kiegészítő szövegek
A garancialevélen a kiegészítő szövegek lehetnek termékcsoportonkénti szövegek, garancialevél sablon szövegek, illetve külön oldalon megjelenő sablon szövegek.

Raktárankénti FIFO
FIFO készletérték listán szűrőfeltétellel megjeleníthető a raktárankénti készletérték, amely a raktár készlete alapján arányosítva számolja az értéket.

Készletérték negatív készlet esetén is
A FIFO készletpárosítás negatív készlet esetén is működik (bekapcsolható a készletérték számítás illetve a aktív készletérték számítás esetén is beállítható a raktárankénti negatív készlet). Ilyen esetben az ELÁBÉ+ lista csak akkor mutat értéket, ha a beszerzés és az értékesítés készlet mennyiségei kielégítik egymást.

Memória-térkép csökkentés
A program memória-térképe (memória lábnyoma) jelentősen csökkent.

Bizonylatösszesítő és lábléc adatok egyben
Bizonylatösszesítő és lábléc adatokat (ÁFA doboz, záró szöveg, lábléc szöveg, aláírások) rendszerbeállítástól függően egyben jeleníti meg, illetve egyben helyezi át a következő oldalra, ha egy oldalon nem férnek ki.

Symbol Suggest priorizálás
Symbol Suggest különbséget tesz a vevő/termék nevében és egyéb adataiban való keresése között.

Jegyzet méretek
Nagy mennyiségű szöveget tartalmazó jegyzetek mérete akár 500px magasságig is engedi kinyílni a jegyzet szerkesztő ablakot beviteli módban.

Emlékeztetők és Partnerkapcsolatok Üzleti lehetőségek esetén
Emlékeztetők és Partnerkapcsolatok működése a bizonylatokkal megegyező módon alakult át az Üzleti lehetőségek esetén is.