Tag Archive for: útnyilvántartás

Útnyilvántartás újdonságok

Útnyilvántartás modulunk az elmúlt egy évben nem várt népszerűségnek örvendett. Sok ügyfelünk az integráltsága miatt választotta a megoldást. Az önálló útnyilvántartás programokkal ellentétben a dolgozótörzs integráltsága, a partnertörzs szoros kapcsolata nem csak előny, hanem alapvető elvárás.

A Symbol Ügyvitelben megszokott újítások ebben a modulban is tetten érhetőek: az elmúlt időszakban a Google távolságmeghatározás és a NAV-tól programból letölthető üzemanyagárak mellett nem csak kényelmi, hanem statisztikai adatokkal is bővül(t) a járművek és velük megtett távolságot nyilvántartó modul.

Az induló km állás és a használatba vétel dátuma két fontos adat: Ezek segítségével a gépjármű kora, a megtett km-ek alapján a napi és havi futásteljesítmények kimutathatóak és a vezetőknek pontos információval szolgálnak a járművek terheléséről.

Figyelem! Az ügyviteli rendszerekben nem csak a kötelező adatokat (számlák, pénztárbizonylatok, stb.) érdemes tárolni. A céggel kapcsolatos minden adat jó szolgálatot tesz, amikor információ lesz belőle és ezek alapján döntések születnek a cégben.

Még egy új modul: Útnyilvántartás

Régi tervünk vált valóra azzal, hogy integráltuk az útnyilvántartást. Fontos szó az integráció, mert nem útnyilvántartó program készült, amely az asztalról indítható. Hanem egy, az ügyvitelbe szervesen illeszkedő kiegészítő eszköz.

A modul segítségével korlátlan számú gépjármű és járművezető (dolgozók közül választható) nyilvántartását vezethetjük. Könnyen és pontosan rögzíthetünk utakat, üzemanyag fogyasztást, ezzel járó egyéb költségeket. Talán nem is kell külön kiemelni, hogy a házszám pontossággal tárolt adatokhoz akár 10m pontosságú távolságadatok tartozhatnak. (Ugye, nem mindegy, hogy az Üllői út 6-ba vagy az Üllői út 345-be mentem?). A napi vagy havi zárás pedig NAV kompatibilis útnyilvántartás nyomtatványt jelent. Egy kattintással!

A címadatok könnyebb kiválaszthatóságát segíti a vevő és szállítótörzs, a raktárak címei, sőt a HR modulban rögzített dolgozók állandó vagy ideiglenes lakcímei is. Az automatikusan frissíthető üzemanyag árak,  a csatolt dokumentumok és gépjárművekhez tartozó figyelmeztetések (olajcsere esedékessége, műszaki érvényessége, stb.) már csak hab a tortán. Pláne akkor, ha elmondjuk, hogy a Standard, Office és Professional rendszerekhez is rendelhető modul ára korlátlan autóra és vezetőre:

29.900Ft+ÁFA

Elérhető a következő (1.108) verziótól.