Bejegyzés

Kezdd velünk! – Office for Startups

Segítenünk, hogy könnyebb legyen az indulás: Office számlázó és készletkezelő termékünket a mindenkori Easy áráért kínáljuk a frissen alakult cégeknek. Hogy miért? Tudjuk, milyen nehézségeket rejt a vállalkozás elindítása…

 

Mi is kis innovatív cégként kezdtük: Nagyon hittünk benne, de a siker nem volt garantált. Folyamatosan több buktatón kellett átverekednünk magunkat. A StartUp korszakunkban a megoldandó feladatok csak gyűltek és gyűltek.

Staart up

Ezek egy része építő jellegű volt, kreativitásunkat kellett próbára tennünk. A próbák általában sikerültek. Az elvégzendő dolgok másik része a kötelező, protokolláris feladatok voltak, pl.: munkaszerződések, irattárolás, telefonközpont, akvárium-építés…

 

A frissen induló, StartUp cégeknél jelentős erőforrásokat vesz el az ügyvitel kialakítása. Az első hónapokban ez szinte csak a számlázást jelenti. A szerződés-nyilvántartással, készletkezeléssel majd a 3-6. hónaptól kezdve foglalkoznak a cégek. Szeretnénk ezen cégek indulását megkönnyíteni.

 

Ha Ön is az elmúlt 6 hónapban alapította egyéni- vagy társas vállalkozását, akkor a StartUp programunk keretében az Easy 8900 Ft+ÁFA-s áráért vásárolhatja meg Office termékeinket. Az Office alapprogramon túl a modulokra is jelentős kedvezményt adunk. Hogy ne legyen minden kezdet nehéz!

Találd meg a céget a térképen és vágd ki a monitoron található kupont

Nem, nem a Google AdWords-ös kuponokról van szó, amit boldog, boldogtalan osztogat, hanem a vállalkozásokat összefogó Google “Local” nevű kezdeményezésről. Ez eddig csak a tengerentúlon volt elérhető, de ettől a hónaptól már Európában is. És rögtön van egy monitorról kivágható kupon is.

Persze nem kell kivágni, elég felírni a promóciós kódot és nálunk például a Symbol Ügyvitel vásárlásánál beváltható a kedvezmény.

A Symbol Ügyvitel kupon itt elérhető: Symbol Ügyvitel kupon

Egyébként ezt integrálták a Google Maps szolgáltatásba, azaz gyakorlati haszna a cég üzletének térképen való megjelenítése és a térképes találat meghálálása egy kuponnal.

Persze tartozik hozzá Google API is, azaz programozottan is elérhető, nem kell a cégvezetőnek egész nap a google weboldalán kattintgatnia: https://code.google.com/intl/hu/apis/coupons/