Tag Archive for: google maps

Útnyilvántartás újdonságok

Útnyilvántartás modulunk az elmúlt egy évben nem várt népszerűségnek örvendett. Sok ügyfelünk az integráltsága miatt választotta a megoldást. Az önálló útnyilvántartás programokkal ellentétben a dolgozótörzs integráltsága, a partnertörzs szoros kapcsolata nem csak előny, hanem alapvető elvárás.

A Symbol Ügyvitelben megszokott újítások ebben a modulban is tetten érhetőek: az elmúlt időszakban a Google távolságmeghatározás és a NAV-tól programból letölthető üzemanyagárak mellett nem csak kényelmi, hanem statisztikai adatokkal is bővül(t) a járművek és velük megtett távolságot nyilvántartó modul.

Az induló km állás és a használatba vétel dátuma két fontos adat: Ezek segítségével a gépjármű kora, a megtett km-ek alapján a napi és havi futásteljesítmények kimutathatóak és a vezetőknek pontos információval szolgálnak a járművek terheléséről.

Figyelem! Az ügyviteli rendszerekben nem csak a kötelező adatokat (számlák, pénztárbizonylatok, stb.) érdemes tárolni. A céggel kapcsolatos minden adat jó szolgálatot tesz, amikor információ lesz belőle és ezek alapján döntések születnek a cégben.