Tag Archive for: google map

Még egy új modul: Útnyilvántartás

Régi tervünk vált valóra azzal, hogy integráltuk az útnyilvántartást. Fontos szó az integráció, mert nem útnyilvántartó program készült, amely az asztalról indítható. Hanem egy, az ügyvitelbe szervesen illeszkedő kiegészítő eszköz.

A modul segítségével korlátlan számú gépjármű és járművezető (dolgozók közül választható) nyilvántartását vezethetjük. Könnyen és pontosan rögzíthetünk utakat, üzemanyag fogyasztást, ezzel járó egyéb költségeket. Talán nem is kell külön kiemelni, hogy a házszám pontossággal tárolt adatokhoz akár 10m pontosságú távolságadatok tartozhatnak. (Ugye, nem mindegy, hogy az Üllői út 6-ba vagy az Üllői út 345-be mentem?). A napi vagy havi zárás pedig NAV kompatibilis útnyilvántartás nyomtatványt jelent. Egy kattintással!

A címadatok könnyebb kiválaszthatóságát segíti a vevő és szállítótörzs, a raktárak címei, sőt a HR modulban rögzített dolgozók állandó vagy ideiglenes lakcímei is. Az automatikusan frissíthető üzemanyag árak,  a csatolt dokumentumok és gépjárművekhez tartozó figyelmeztetések (olajcsere esedékessége, műszaki érvényessége, stb.) már csak hab a tortán. Pláne akkor, ha elmondjuk, hogy a Standard, Office és Professional rendszerekhez is rendelhető modul ára korlátlan autóra és vezetőre:

29.900Ft+ÁFA

Elérhető a következő (1.108) verziótól.