Tag Archive for: ekáer integráció

Symbol Ügyvitel EKÁER integráció

Elkészült a Symbol Ügyvitel EKÁER integrációja. Minden Standart, Office, Professional és Enterprise felhasználónk telepítheti az ingyenes EKÁER-feladás modult.

Az ekaer-feladas.hu bejelentő felület egy gyors és kényelmes módja annak, hogy az EKÁER szállítmányokat bejelenthessük, a partnereket kezelhessük, újra felhasználjuk. A egyik legfontosabb érv pedig az Excel feltöltés lehetősége.

Az ekaer-feladas.hu nemrég közzétett API kapcsolódási pontja ennél még többet nyújt: teljes szállítmányokat tudunk rögzíteni vele kézi feldolgozás nélkül. Nem csak a szállítmány tételeit tudja fogadni a rendszer, hanem a teljes szállítmányt, eladót, vevőt, rendszámokat. Az API minden ügyviteli szoftvergyártó számára elérhető.

A mai naptól a Symbol Ügyvitel felhasználók is elérhetik az API-t. Az ekaer-feladas nevű ingyenes beépülő modullal (SyX) egy kattintással kapcsolódhatnak az API-hoz. Szállítóleveket és számlák listáján (118-as verziótól a szállítói rendeléseken is) az “Új EKAER szállítmány” gombra kattintva a bizonylat adatai feltöltésre kerülnek, a vevők létrejönnek vagy frissülnek és a bejelentésre kész szállítmány megjelenik a böngészőben.

Milyen lépéseken keresztül érhető el az ekaer-feladás?

1. Első lépésként regisztráljunk a www.ekaer-feladas.hu felületen, hogy kényelmesen és gyorsan tudjunk bejelenteni szállítmányokat. A regisztráció után már tudjuk is használni az Excel feltöltést. Vegyük használatba a rendszert!

ekaerfeladas-reg

2/a. Következő lépésként töltsük le Symbol Ügyvitelünkbe a beépülőt, amelyet a SyX/SyX letöltőközpont menüpontban érünk el.

letoltokozpont0

2/b. Válasszuk ki az ingyenes beépülők közül az EKAER-t!

letoltokozpont

3. A modul telepítése után adjuk meg a Felhasználói beállításokban az ekaer-feladas.hu felhasználónevünket és jelszavunkat. A bizonylatok listáján megjelenő gombokkal egyszerűen, pontosan és gyorsan hozzuk létre a szállítmányokat:

bizonylatlistak

 

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, hívja ügyfélszolgálatunkat: (1) 445-1404