Tag Archive for: 100%

Merjen szintet lépni, mi álljuk a költséget!

Ügyfeleink sok esetben szeretnének magasabb ügyviteli szintre lépni. Nem csak egy kiegészítő árajánlat-készítő modult vásárolnak, hanem eddigi számlázó programjukat készletkezelőre cserélik. Gyakran előfordul, hogy a kis készletkezelő alkalmazást gyártás-támogató programra cserélik. Sőt az idei év slágere a Symbol Enterprise, egyre többen váltanak!

A magyar KKV cégeknek van hova fejlődniük. Ami jó hír, hogy nálunk van mivel fejlődni! Vadonatúj modulok egész garmadája áll rendelkezésre, és 2014-2015 zászlóshajója a Symbol Enterprise is elérhetővé vált minden ügyfeleink számára.

Nagyobb verzióra lépés esetén eddig is beszámítottuk a korábbi rendszerek árát: a vásárlási időtől függően, az akkori bekerülési ár 25-50%-át jóváírtuk. Nyári akciónk keretében most a jelenlegi rendszer vételárának 100%-át beszámítjuk új, nagyobb tudású rendszere árába.

Merjen lépni és válassza a folyamatosan növekvő cégének megfelelő szintű ügyvitelt!

100 %

Ha 2015. augusztus 31-ig vásárol a jelenleginél nagyobb tudású rendszert, úgy a korábbi rendszerének vételára teljes egészében, 100%-ban beszámításra kerül az új rendszer vételárába: kiszámítható, mert 100%-ban beszámítható!

A részletekkel kapcsolatban keresse értékesítő kollégáinkat a (1) 445-1404-es telefonon vagy az ertekesites@symboltech.hu e-mail címen!