Weboldalunk megújult

A nyári szabadságolással, pihenéssel, de gondolkodással töltött időszak alatt a Symbol Tech Zrt. új weboldallal jelentkezik.

A mai kor igényeinek megfelelő reszponzív weboldal, az alkalmazott figyelemfelhívó külső mellett sokkal fontosabb, hogy a belső miként újult meg. A Symbol Ügyvitellel nagyon sokat dolgoztunk az elmúlt években. Az így összegyűlt innovációkat eddig weboldalunk nem tudta átadni jelenlegi és jövőbeni ügyfeleinknek, érdeklődőinknek. Az új oldalon kiemelt szerepet kaptak a felhasználói élményt növelő, vezetőknek és üzemeltetőknek szóló tartalmak.

Egy kép többet mond ezer szónál. Tíz kép pedig tízezer szónál. Termékeink a letöltés előtt vizuálisan is “kipróbálhatóak”. Mindenki eldöntheti, hogy ezt a kinézetet kereste-e. Ha igen, akkor itt az idő a DEMO letöltésére, hogy a megnézhesse, ezt a működést kereste-e.

Integráltuk korábban külön blog-rendszerbe ültetett tartalmainkat. Így a céges blog és a fejlesztői blog is a www.symboltech.hu oldalon érhető el. Tudásbázisunk is megújult, az oldalhoz illeszkedő külsővel tartalmazza ugyanazokat az információkat.

 

Kérdése lenne?

Ha a weboldallal vagy termékeinkkel kapcsolatban kérdése, észrevétele lenne, keresse szakértő kollégáinkat!