Vámtarifaszám kereső 2024

85176990-es vámtarifaszám

VTSZ magyar megnevezése - HU

Hang, képek vagy más adatok továbbítására vagy vételére szolgáló készülék, beleértve a vezetékes vagy vezeték nélküli hálózatban való kommunikációban használatos készülék (mint pl. helyi, és távolsági hálózatban) (kivéve távbeszélő készülék, mobiltelefon-hálózatokhoz vagy más vezeték nélküli hálózatokhoz való távbeszélő, bázisállomás, hang, képek vagy más adatok továbbítására vagy vételére, átalakítására és továbbítására vagy helyreállítására szolgáló készülékek, és a 8443,˙8525,˙8527 vagy˙8528 árucsoportba tartozó adó- vagy vevőkészülék)

VTSZ angol megnevezése - EN

Apparatus for the transmission or reception of voice, images or other data, incl. apparatus for communication in a wired or wireless network [such as a local or wide area network] (excl. telephone sets, telephones for cellular networks or for other wireless networks, base stations, apparatus for the reception, conversion and transmission or regeneration of voice, images or other data, videophones, entry-phone systems, reception apparatus for radio-telephony or radio-telegraphy and transmission or reception ... heading 8443, 8525, 8527 or 8528)

Mértékegység

-

Nincs információ

EKÁER info

Nem biztosíték köteles

Nincs FELIR kötelezettség

Áruosztály

85

Elektromos gépek és elektromos felszerelések és ezek alkatrészei; hangfelvevő és -lejátszó, televíziós kép- és hangfelvevő és -lejátszó készülékek és ezek alkatrészei és tartozékai

Árucsoport

8517

Nincs információ