Termékböngésző – egyszerű kereshetőség

A modul lényege, hogy könnyedén keresgéljünk a termékek között, egyedi tulajdonságok (teljesítmény, szín, méret, stb.) megadásával tudjuk kiválasztani, értékesíteni, vagy árajánlatra tenni  a kijelölt terméket belekalkulálva aktuális készletünket.

 

Mikor van leginkább segítségünkre a modul?

 

Felhasználók tájékoztatása

Vevői érdeklődésre (telefon, email) választ adhatunk a termékböngésző segítségével. A terméket kiválasztva azonnal minden fontos információt meg tudunk jeleníteni (és vevőinket tájékoztathatjuk ezekről), legyen az kapcsolódó vagy helyettesítő termék, csomagolási egység, raktárkészlet vagy akár szállítói specifikáció, egyéb dokumentumok. És ami a legfontosabb, az ügyfelet azonnal tájékoztathatjuk az árakról, csomagárakról. Ha tetszik neki, az árut félre is tehetjük a számára.

Young woman examining cosmetic bottle in shop, side view, close-up

Értékesítés, bizonylatolás termékböngészővel

Nemcsak  értékes információkhoz juthatunk a modul segítségével, de közvetlenül a felületről, értékesítői vagy egyéb bizonylatokat (árajánlat, szállítólevél) hozhatunk létre egy virtuális kosár segítségével. A kosár mintegy gyűjtőként működik, abban termékeket helyezhetünk el egy gombnyomással. A kosárba helyezett termékeket szintén egy kattintással bizonylatra helyezhetjük, legyen az számla azonnali értékesítéskor, vagy vevői rendelés. Ez esetben dolgozhatunk a vevőre szabott árakkal, akciókkal, kedvezményekkel, ha korában kiválasztottuk a vevők listájából.

 

A termékböngésző modul használatával a hagyományos, több-ablakos értékesítés helyett egy új-generációs, ügyfél központú, ugyanakkor a magyar jogszabályokkal teljesen összhangban lévő bizonylatolást valósíthatunk meg.

 

Nincs ilyen modulom!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, de Önnek még nincs ilyen modulja, akkor vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal:

Hívja az (1) 445-1404-es számot vagy lépjen velünk kapcsolatba az Üzenet menüpontban!