Symbol Ügyvitel v1.96 “St.Tropez”

Rögtönzött közvélemény kutatásunk eredménye alapján, kollégáink a Symbol Ügyvitel rendszerünk v1.96-os, utolsó nyári verzióját St.Tropez városáról nevezték el. Ebben az 5.000 lakosú kisvárosban találhatóak Franciaország Provence – Alpes – Côte d’Azur tartományának legszebb strandjai. Olvasson róla többet kinyitva az információs dobozt!

[learn_more caption=”Saint Tropez-ról részletesen ide kattintva”]Furcsa egy hely ez! Télen egy falu: mindössze ötezer őslakos él itt, nyáron azonban naponta akár százezren is megfordulhatnak. Saint Tropez-ról van szó, amely hosszú ideig amolyan csendes halásztelepülés volt. Nevét Saint Torpes of Pisa (Torpetius, Tropesius)-ról kapta, aki Néró uralkodása alatt élt, gladiátor volt és vértanú halált halt Krisztus után 65 körül. Kultikus hely lett belőle, dalt írt róla a Pink Floyd, David Gates és az Aerosmith’s is. Számos kikötője közül a Pampelonne beach-en játszódik az 1964-ben készült “A Saint Tropez-i csendőr” (franciául Le Gendarme de Saint-Tropez), amely a csendőr sorozat első része volt Louis de Funes-szel a főszerepben. A film nagy sikere is közrejátszott az akkoriban még kisvárosias Saint Tropez felvirágzásában.[/learn_more]

Fejlesztések az 1.96-os verziónkban:

Csak a legfontosabbakat említjük, a teljes lista elérhető a Tudásbázis címen!

 

Beépített, többlépcsős útvonaltervező
Beépítésre került a többlépcsős (egynél több, sorrendben állítható címet tartalmazó) útvonaltervező. Címként hozzáadható tetszőleges vevő vagy érdeklődő címe, a cég fő telephelye vagy bármely más, szabadon megadható cím.

Szerződések számlázása manuálisan
Szerződések számlázása rendszeresség nélkül is lehetséges a szerződések listáján elérhető funkciógombbal.

Előleg felhasználás gyorsabban
Előleg számlák listáján a kiválasztott egy vagy több (azonos vevőhöz tartozó) előleg számla egy kattintással felhasználható.

Számla nyomtatvány további információk
Számla nyomtatványon (bizonylattömb beállítás függvényében) lehetőség van további információk megjelenítésére: Kerekítés mértéke, felhasznált előleg összege.

Szállítói és vevői kódok keresése termék füles keresőn
Szállítói és vevői kódok használatakor a termék füles keresőn ezek a kódok is kereshetőek, a termék akár egynél többször (minden kódja alatt) szerepel a keresőben.

Kézi szállítólevél
A rendszerben rögzíthetőek kézi szállítólevelek, amelyek papír alapon vagy más rendszer által kerültek kiállításra.

Lomtár kényelmesebb használata
Lomtár funkciót újragondolva, nulláról megvalósítottuk, hogy kényelmesebb és gyorsabb legyen.

Figyelmeztetés nullás áron való értékesítésre
Felhasználói beállítástól függően a rendszer figyelmeztet a nullás áron való értékesítésre. A termékjellemzők között beállítható, hogy mely termékek (ajándék, göngyöleg) esetén ne kerüljön sor a figyelmeztetésre.