Symbol Ügyvitel v1.108 “Mostar”

Pár napja 2014-et írunk. Épp itt az ideje egy új Symbol Ügyvitel verzió megjelenésének. Számos újdonsággal készültünk a 2014-es évnyitóra. A Symbol Ügyvitel 2-es változata folyamatosan készül, de a teljes átállásig támogatjuk az 1-es sorozatot is. Nemsokára letölthetővé válik az 1.108-as verzió, amely a Mostar nevet kapta.

[learn_more caption=”Információ Mostar városáról…”] Mostar város és község Bosznia-Hercegovina déli részén, Hercegovina-Neretvai kanton székhelye, Hercegovina legnagyobb települése, a boszniai horvátok kulturális, politikai központja.A város nevét az azt keresztülszelő Neretva folyón álló hidak egyikéről, az úgynevezett „Öreg hídról” kapta (szerbhorvátul Most stari). A középkori oszmán épületegyüttest felvonultató kisváros Bosznia-Hercegovina egyik fő turisztikai látnivalója. Az Öreg híd az UNESCO kulturális örökségéhez tartozik. Mostar jelenleg is Hercegovina gazdasági központja, az ipari zóna a város nyugati részén alakult ki. Bosznia-Hercegovina legmelegebb városa: nyáron a hőmérséklet a 45 °C-ot is elérheti.[/learn_more]

Fejlesztések a v1.108-as verzióban (teljes lista)

Kapcsolódó cégek
Vevőkhöz kapcsolódó vevők rögzíthetőek. A kapcsolat módja szabadon választható. A kapcsolódó cégek együtt jeleníthetőek meg az adatlistákon (összes cég számlái), illetve bizonylat átvételekor a kapcsolódó cégek közül könnyebben lehet választani.

Gyűjtő vonalkód kezelés
A szoftver lehetőséget biztosít gyűjtő vonalkód olvasóval való együttműködésre. A gyűjtővel termék vonalkódokat és mennyiségeket lehet gyűjteni, majd a számítógéphez csatlakoztatva azokat felhasználni az alábbi helyeken: értékesítés, beszerzés, leltár, gyári szám megadás.

 

Gépjármű és útnyilvántartás
Gépjármű és útnyilvántartás modulunk segítségével pontosan és könnyen kezelheti céges gépjárműveit, az azokkal megtett km-eket és ezek költségét.

 

Automatikus árazás vevőváltáskor
Automatikus árazás vevő kiválasztásakor és vevő váltásakor a felhasználói beállításokban bekapcsolható. Alapértelmezetten be van kapcsolva.

Vevő és érdeklődő egyedi tulajdonságok
Vevő és érdeklődő esetén egyedi tulajdonságok adhatóak meg. Az adatok a bizonylatokon is megjeleníthetőek.

Vevőböngésző
Vevőböngésző segítségével könnyebben és gyorsabban tudja leválogatni a vevőket és érdeklődőket valamely szempont alapján.

Üzleti lehetőség mennyiség és árak
Üzleti lehetőség adatok között, nem csak a termék, hanem annak mennyisége és ár is megadható.

Blog bejegyzések módosítása, törlése
Adatokhoz tartozó blog bejegyzések módosítása és törlése elérhető jobb gombos menü segítségével. A funkciók jogosultsághoz kötöttek.

Alkalmazás zárolási lehetősége
Rendszerbeállítás és felhasználói beállítás függvényében lehetőség van adott idő elteltével a Symbol Ügyvitel alkalmazást zárolni. A zárolás csak érvényes PIN kód segítségével oldható fel. A zárolás billentyűkombinációval is elérhető.

Nagy kiválasztó listák
Nagy mennyiségű adatot tartalmazó kiválasztó listák (vevőcsoport, árkategória, fizetési mód) 30-nál több elem esetén lehetővé teszik a keresőablakban történő kiválasztást.