Richter Gedeon Nyrt. fejlesztések

Cégünknek, az idén 10 éves Symbol Tech Zrt-nek komoly elismerés és nagy előrelépés, hogy Magyarország legnagyobb hazai gyógyszergyárával dolgozhatunk együtt. Az elmúlt évek sikereit támasztja alá, mind szakmailag, mind üzletileg, hogy a Richter Gedeon Nyrt-vel hosszú távú együttműködési megállapodást kötöttünk belső rendszereik fejlesztésére.

Üzletileg siker, mert komoly felkészültséget igényel egy gyógyszergyár kiszolgálása. A nagy cégekre jellemző belső szabályzatok mellett sok, külső feltételnek is meg kell felelnünk. A közigazgatási, jogi szabályozás mellett a Richter gyógyszergyár számos kitételt támaszt, amelyek a vevőik irányából érkeznek: a vevők egy gyógyszergyártól olyan magas szintű belső technológia szabályzatot, naplózási rendszert, nyomon követési klauzulákat kérnek, amelyek egy laikus szemszögéből értelmezhetetlennek, eltúlzottaknak látszanak.

kezfogas

Továbbá szakmailag is sikerként könyveljük el, hogy egy ilyen volumenű projekt infrastrukturális feltételeinek meg tudunk felelni. A megrendelő által támasztott igények nem teljes listája: teszt forgatókönyvek modulonként, funkciónként; deployment (telepítési) forgatókönyv; mentési stratégia elemei.

Minden modul előre definiált módon kerül tesztelésre, amely tesztekről több oldalas, hivatalos, mindkét fél által aláírt jegyzőkönyvek készülnek; több oldalas telepítési dokumentáció segíti azt, hogy a több mint 50 fős informatikai főosztály szinte minden tagja el tudja végezni a telepítést és kritikus esetben a rendszerhez percek alatt hozzá tudjon nyúlni.

Cégünk arra törekszik, hogy az egészségügyben eddig felépített, a gyógyszeriparban most kiépülő bázisait erősítse, és 100%-ban magyar beszállítóként bizonyíthassuk rátermettségünket a multikulturális szoftver-piacokon is.