“Ez számla lehet lehetővé tett ha sírnod kell” – automatikusan fordított weboldalak

Egyre több portál esik abba a hibába, hogy a tartalmakat automatikusan fordítják le idegen nyelvekre és a google számára elérhetővé is teszik. Az alábbi, igen google-barát találatot épp ma kaptuk a Windows7 és számla kapcsolatára.

[Forrás]
Egyszer
a követel van végrehajtható sikeresen, fatörzs távoli és fatörzs hátul -hoz lát a ügyintéző számla helyben. Ha sírnod kell megbénít hátul, típus a követelháló felhasználó ügyintéző aktívság: és a ügyintéző számla lesz meghibásodott.

[Szerk.]
Ha helyben számlázol, akkor legyen távol és hátul egy fatörzs. Ha sírnod kell számlázáskor, ne aggódj, hátul meg leszel bénítva. De én nem hátul sírok…

[Forrás]
Mindig
ön képessé tesz vagy megbénít a számla, lesz szükség -hoz fatörzs távoli vagy fatörzs -ban -hoz lát -ban tett.

[Szerk.]
A következő bekezdésben a számla bénít meg, de a fatörzs itt is jó szolgálatot tesz.

[Forrás]
Vagylagosan
tudod is képessé tesz vagy megbénít a ügyintéző számla -ból Helyi Politika. Kettyenés -on elkezd étlap és típus secpol.msc -ban kutatás büfé és kettyenés belép.

[Szerk.]
Tehát vagy tudok számlázni vagy le leszek bénulva. És ehhez a politikának is köze van. De sebaj, mert kettyenés kell, amikor az étlapod kezded a büfében. A kettyenés az étlap előtt, a büfébe való belépéskor is kell.

[Szerk.]
Összefoglalva. A számlázás alapvetően egy fatörzzsel indul, de politikai behatásra kettyenés kell hozzá a büfében. A fatörzs itt lehet, hogy a büfében kapható sütemény típusa.