Előadóként vettünk részt az E-Számla konferencián

Január 26-án került megrendezésre az idei E-Számla konferencia, Budapest XI. kerületében a Rubin Hotel Rendezvényközpontban. A konferencián előadóként vettünk részt.

A bő félnapos rendezvényen számos előadó hozott jobbnál-jobb témákat. Maga az e-számlázás nem tárgyalható 3-4 óránál hosszabb időben, előadói stílusban. A második szekcióban pedig olyanoktól is is hallhattunk előadásokat , mint például Lengyel Tibor, a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének elnöke.

Milyen témával érdemes készülnie egy ilyen rendezvényen a Symbol Tech Kft-nek? A hivatalos kiírás helyett másról tartottunk előadást! Arról, hogy egy szoftveres cég – ahol a kollégák 6-10 éve az iparágban dolgoznak – miként éli meg az e-számlázást. Miért most valósult meg, miért nem korábban? Miért így oldottuk meg, miért nem úgy? Milyen jövőbeni lehetőségeket látunk még a témában?

Csak az első slide volt unalmas, utána élményképek! Az előadóra figyelt mindenki

 

Saját standunk volt, ahol kollégáink készségesen segítettek minden érdeklődőnek, aki professzionális ügyviteli, e-számla megoldást keresett.

Lengyel Tiborral beszélgettünk

A konferenciát pozitív eredménnyel zártuk, olyan szakmai publikum előtt jelentünk meg, akik értékelik az innovációt, a technológiai újításokat.