A beépített szövegszerkesztő – Ügyviteli Újdonság

Mi az, amit már nem lehet egy régi technológiával megvalósított ügyviteli rendszerrel megoldani? A kérdésre nagyon sok válasz adható. Mi élenjárunk az új megoldások megálmodásában és megvalósításában.

Mert amiről nem tudunk, arra nem is vágyhatunk!

Évek óta problémát jelent, hogy ügyfélkapcsolati oldalon kultúrált, formázható szöveges dokumentumokat állítsunk elő és ezeket ügyfeleinknek ki tudjuk küldeni. Az eddigi megoldások hátrányai:

  • Word-ben megírt dokumentumban kézzel kell elhelyezni a vevőinformációkat.
  • Az ügyviteli rendszerbe integrált word-illesztés érzékeny arra, hogy milyen verziójú Office rendszer van a gépünkön. Az ingyenes OpenOffice-nak semmilyen verzióját sem támogatják a mai rendszerek.
  • Dokumentum előállító és iktató rendszerek nem illeszthetőek ügyviteli rendszerhez, illetve külön támogatást igényelnek, azaz nem dobozosak.

A Symbol Tech csapata előállt egy beépített szövegszerkesztővel. Ennek felhasználásával Ön a fizetési felszólításokat és egyenlegközlőket sablon szerűen szerkesztheti, formázhatja és ügyfél/egyéb mezőket helyezhet el benne. Hasonlóan a Word körlevél funkciójához. De nem szükséges a word-öt a számítógépre telepíteni.

További információ: https://www.symboltech.hu/features/fizetesifelszolitas/